diumenge, 27 d’agost del 2017

Sopa de meló vegana

A casa ens agrada molt la fruita, i a l'estiu hi ha tanta varietat que la nevera s'omple de seguida! Sempre em queda la nevera petita a l'estiu, entre les hortalisses de l'hort del sogre i la fruita, ja no hi cap res més, fa un goig...! :)
Ara que fa dies que no penjo res per falta de temps (suposo que anem tots igual d'estressats!!), publico aquesta recepta que tan bé es posa amb aquesta caloreta. És refrescant, saciant, bona i vegana. En faig cada setmana com a primer plat, amb 5min tindràs la sopa feta, només li faltarà fred. Recordeu que el secret sempre és la qualitat del producte que s'utilitza.

Ingredients per 2 pax
  • 1/2 meló tallat a cubs
  • Llet de civada
  • 5 fulles menta fresca netes


Elaboració
  1. És tan senzill com posar tots els ingredients a la liquadora i batre-ho enèrgicament fins que estigui tot ben mesclat. Consumir ben fred.

Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: La llet la poso a ull, poseu-hi un bon raig fins que quedi amb la textura ideal. Utilitzo el meló verd, però molta gent utilitza el Cantaloup. Feu servir el que més us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada